Καθολική ταλάντωση Brace

CB100 bailey ταλάντωση Brace είναι μπορεί να λυγισμένα και να προσαρμόσετε το μήκος, εύκολο στη μεταφορά. Υπάρχει μία τρυπούλα σε κάθε άκρο του κηδεμόνα ταλάντωση, με κωδικό pin για κρεμαστές αλυσίδες, συνδέοντας ταλάντωση στηριγμάτων και δένω με καρφίτσα. Υπάρχει μια σύνδεση σφιγκτήρας στη Μέση άγκιστρο ταλάντωση, έτσι ώστε να λυγίσει το sway στήριγμα για...

Λεπτομέρειες προϊόντος

CB100 bailey ταλάντωση Brace

Μπορεί να είναι λυγισμένα και να προσαρμόσετε το μήκος, εύκολο στη μεταφορά.

Υπάρχει μία τρυπούλα σε κάθε άκρο του κηδεμόνα ταλάντωση, με κωδικό pin για κρεμαστές αλυσίδες, συνδέοντας ταλάντωση στηριγμάτων και δένω με καρφίτσα. Υπάρχει μια σύνδεση σφιγκτήρας στη Μέση άγκιστρο ταλάντωση, έτσι ώστε να λυγίσει το sway στήριγμα για ευκολία μεταφοράς. Υπάρχει επίσης σειρά πόρπη ταλάντωση στήριγμα για την προσαρμογή του μήκους του αγκίστρου. Η σειρά πόρπη, υπάρχει μήκος δείκτη collet, μετατρέποντας την πόρπη να συγκρατήσει τέλος στο συγκινητικό με μήκος δείκτη σημαίνει collet το στήριγμα είναι στο κατάλληλο μήκος. Ένα τέλος από την εντατήρας, υπάρχει παξιμάδι, εμποδίζει την απελευθέρωση στήριγμα.

Δύο άγκιστρα ταλάντωση ορίζονται στο σταυρό των δύο δοκαριών, υποθέτοντας ότι η πλευρική άνεμος-δύναμη προς τη γέφυρα κάθετα. Ενώ η εγκατάσταση στήριγμα, κρατήστε στο κατάλληλο μήκος, σφίξτε το παξιμάδι, ώστε να κρατάμε ίσια την γέφυρα και ας υποθέσουμε ανέμου αποτελεσματικά.

Η γέφυρα Bailey προδιαγραφή

Η γέφυρα Bailey είναι ένα είδος φορητό, προκατασκευασμένα, γέφυρα ζευκτόντων. Αναπτύχθηκε από τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του β ' Παγκοσμίου πολέμου για στρατιωτική χρήση και είδε εκτεταμένη χρήση από τη βρετανική και την αμερικανική μονάδες στρατιωτικής εφαρμοσμένης μηχανικής.

Μια γέφυρα Bailey είχε τα πλεονεκτήματα που δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία ή βαρύ εξοπλισμό για τη συναρμολόγηση. Το ξύλο και η γέφυρα χάλυβα στοιχεία ήταν μικρά και ελαφριά ώστε να μεταφέρονται με φορτηγά και αρθεί σε θέση με το χέρι, χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός γερανού. Οι γέφυρες ήταν αρκετά ισχυρή για να μεταφέρουν τις δεξαμενές. Γέφυρες Bailey συνεχίσει να χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην κατασκευή έργων πολιτικού μηχανικού και να παρέχει προσωρινές διαβάσεις για τα πόδια και κυκλοφορίας οχημάτων.

Η επιτυχία του η γέφυρα Bailey ήταν λόγω του μοναδικό αρθρωτό σχεδιασμό, και το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να συναρμολογούνται με ελάχιστη βοήθεια από βαρύ εξοπλισμό. Πλέον, αν όχι όλα, προηγούμενα σχέδια για στρατιωτικές γέφυρες απαιτείται Γερανοί να άρει την προ-συναρμολογούνται γέφυρα και κάτω στη θέση. Τα μέρη Bailey έγιναν στάνταρ χάλυβα κραμάτων, και ήταν αρκετά απλό ότι μέρη κατασκευασμένα σε μια σειρά από διαφορετικά εργοστάσια θα μπορούσε να είναι εντελώς εναλλάξιμα. Κάθε μεμονωμένο μέρος μπορούσαν να μεταφερθούν από ένα μικρό αριθμό των ανδρών, επιτρέποντας μηχανικούς του στρατού να κινηθεί πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ό, τι πριν, ετοιμάζει τον δρόμο για στρατεύματα και υλικού, προώθηση πίσω τους. Τέλος, ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπεται μηχανικούς να οικοδομήσουμε κάθε γέφυρα να είναι τόσο μεγάλη και τόσο ισχυρή όσο χρειάζεται, διπλασιάζοντας ή τριπλασιάζοντας επάνω στα υποστηρικτική πλευρικά τοιχώματα, ή στις ενότητες βάση.

Εξεταστική