Κρεμαστή γέφυρα

Γέφυρα Bailey αναστολής εισαγωγή αναστολή η γέφυρα Bailey είναι ένα είδος γέφυρας ανασταλεί-καλώδιο-σύστημα, στο οποίο ο χάλυβας καταστρώματα που χρησιμοποιούνται ως μέλη, μπορεί να ασκηθεί το χάλυβα χαρακτηριστικό της υψηλής εφελκυσμού απόλυτα σε μια μεγάλη έκταση, που χρησιμοποιείται κυρίως για να εκταθεί το ευρύ ποτάμι, κόλπο και το φαράγγι, κατέχοντας το...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γέφυρα Bailey αναστολής εισαγωγή

Κρεμαστή γέφυρα Bailey είναι ένα είδος ανασταλεί-καλώδιο-σύστημα γέφυρα, στις οποίες οι γέφυρες χάλυβα χρησιμοποιούνται ως μέλη, μπορεί να ασκηθεί το χάλυβα χαρακτηριστικό της υψηλής εφελκυσμού απόλυτα σε μια μεγάλη έκταση, που χρησιμοποιείται κυρίως για να καλύπτουν το μεγάλο ποτάμι, κόλπο και το φαράγγι, κατέχοντας τα πλεονεκτήματα της γρήγορης ανέγερσης, σύντομος χρόνος κατασκευής και τα εξαρτήματα γέφυρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα? Του μεγίστου μήκους είναι προσαρμοσμένο σε 60-300m.

Αποτελείται από την γέφυρα bailey ως κύρια δοκός, καλώδια και πύργο.

Κρεμαστή γέφυρα Bailey κύρια δοκός

Υιοθετούμε γέφυρα bailey ως την κύρια δοκός κρεμαστή γέφυρα. Η γέφυρα Bailey είναι ένα είδος φορητό, προκατασκευασμένα, γέφυρα ζευκτόντων. Αναπτύχθηκε από τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του β ' Παγκοσμίου πολέμου για στρατιωτική χρήση και είδε εκτεταμένη χρήση από τη βρετανική και την αμερικανική μονάδες στρατιωτικής εφαρμοσμένης μηχανικής.

Μια γέφυρα Bailey είχε τα πλεονεκτήματα που δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία ή βαρύ εξοπλισμό για τη συναρμολόγηση. Το ξύλο και η γέφυρα χάλυβα στοιχεία ήταν μικρά και ελαφριά ώστε να μεταφέρονται με φορτηγά και αρθεί σε θέση με το χέρι, χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός γερανού. Οι γέφυρες ήταν αρκετά ισχυρή για να μεταφέρουν τις δεξαμενές. Γέφυρες Bailey συνεχίσει να χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην κατασκευή έργων πολιτικού μηχανικού και να παρέχει προσωρινές διαβάσεις για τα πόδια και κυκλοφορίας οχημάτων.

Η επιτυχία του η γέφυρα Bailey ήταν λόγω του μοναδικό αρθρωτό σχεδιασμό, και το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να συναρμολογούνται με ελάχιστη βοήθεια από βαρύ εξοπλισμό. Πλέον, αν όχι όλα, προηγούμενα σχέδια για στρατιωτικές γέφυρες απαιτείται Γερανοί να άρει την προ-συναρμολογούνται γέφυρα και κάτω στη θέση. Τα μέρη Bailey έγιναν στάνταρ χάλυβα κραμάτων, και ήταν αρκετά απλό ότι μέρη κατασκευασμένα σε μια σειρά από διαφορετικά εργοστάσια θα μπορούσε να είναι εντελώς εναλλάξιμα. Κάθε μεμονωμένο μέρος μπορούσαν να μεταφερθούν από ένα μικρό αριθμό των ανδρών, επιτρέποντας μηχανικούς του στρατού να κινηθεί πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ό, τι πριν, ετοιμάζει τον δρόμο για στρατεύματα και υλικού, προώθηση πίσω τους. Τέλος, ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπεται μηχανικούς να οικοδομήσουμε κάθε γέφυρα να είναι τόσο μεγάλη και τόσο ισχυρή όσο χρειάζεται, διπλασιάζοντας ή τριπλασιάζοντας επάνω στα υποστηρικτική πλευρικά τοιχώματα, ή στις ενότητες βάση.

Εξεταστική