Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τι είναι ένας δίσκος καλώδιο;

Jul 23, 2015

Γενικά σημεία:

1. υποδοχή καλωδιακή γέφυρα είναι μια γέφυρα καλώδιο κλειστού τύπου, είναι πιο ισχύουν για την εγκατάσταση του υπολογιστή καλώδια, καλώδια επικοινωνίας, θερμοηλεκτρικό ζεύγος καλωδίων ελέγχου καλώδιο θωράκισης και άλλα ιδιαίτερα ευαίσθητο σύστημα παρεμβολών και προστασία των καλωδίων σε ένα εξαιρετικά διαβρωτικό περιβάλλον έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη το αυλακωμένο μέσω για θωράκιση, επιφάνειας θεραπείες για ψευδάργυρο επιμετάλλωση.

2. δίσκος Τύπος καλωδίου είναι πετρελαίου, χημική βιομηχανία, ηλεκτρική δύναμη, ελαφριά βιομηχανία, τηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα, έχει ένα ελαφρύ βάρος, το φορτίο, όμορφος στην εμφάνιση, τα πλεονεκτήματα της απλής δομής, εύκολο να εγκαταστήσετε, αυτό είναι κατάλληλο για την εγκατάσταση των καλωδίων τροφοδοσίας, ισχύει επίσης για τον έλεγχο των καλωδίων.

3. η σκάλα καλώδιο θήκη με ένα ελαφρύ βάρος, χαμηλό κόστος, μορφή, ευκολία εγκατάστασης, καλός διασκεδασμός θερμότητας και διαπερατότητα πλεονεκτήματα, είναι κατάλληλο για άμεση φως καλωδίων είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την υψηλή και χαμηλή τοποθέτηση του καλωδίου ρεύματος