Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ο σκοπός της κατασκευής μιας κυμαινόμενης γέφυρας

Jun 29, 2017

Ο σκοπός της κατασκευής μιας γέφυρας ποντονιού χωρίζεται γενικά σε δύο κατηγορίες: μία είναι η κάλυψη των αναγκών στρατιωτικής ετοιμότητας ή διάσωσης. Καθώς το πλωτό Ίδρυμα χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει το περίπλοκο σταθερό υπόβαθρο, είναι εύκολο να το εγκαταστήσει, να αποσυναρμολογηθεί εύκολα, να βρεθεί πιο βολικό για την εκκένωση των κρυφών και φορτωτικών μεταφορών και έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και ελιγμούς. Ένας άλλος σκοπός είναι κυρίως οικονομικές εκτιμήσεις, δηλαδή η κατασκευή παραδοσιακών κεραιών δεν είναι κατάλληλη όταν το βάθος του νερού είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μαλακό. Αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώντας τη φυσική άνωση του νερού, ούτε η παραδοσιακή προβλήτα ούτε το καλό θεμέλιο της γέφυρας του ποντονιού θα γίνουν μια καλύτερη επιλογή.

Προκειμένου να αναλυθεί η κανονικότητα της μεταβολής της τάσης της άγκυρας και της τάσης της γέφυρας και να μειωθεί η υδροδυναμική σταθερότητα του πλωτήρα μετά την αναστολή της βάρκας γύρω από την πλωτή καρδιά. Η επίδραση της μεταβολής της βύθισης στην τάση της αγκύρωσης υπολογίστηκε με τη χρήση του εμπειρικού τύπου και η κρίσιμη ταχύτητα του πλωτήρα υπολογίστηκε με τη χρήση της ισοδύναμης μεθόδου εκκεντρότητας. Συμπεραίνεται ότι η αύξηση του βυθίσματος και η αύξηση της αντοχής στο νερό θα αυξήσουν σημαντικά την τάση της άγκυρας και η κρίσιμη ταχύτητα της πλωτής γέφυρας μπορεί να μειωθεί ελαφρά. Ταυτόχρονα, προτείνονται ορισμένα μέτρα για την ασφαλή χρήση του πλωτήρα υπό μεγάλη ταχύτητα ροής.

Το Pontoon χρησιμοποιείται για να συνδέει το νερό και στις δύο πλευρές των εγκαταστάσεων μεταφοράς, δηλαδή χρησιμοποιώντας επιπλέουσες δεξαμενές ή βάρκες αντί για προβλήτες, που επιπλέουν στη γέφυρα του νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανθρώπους, αυτοκινητόδρομους, σιδηρόδρομους, απλή δομή, εύκολο να αποσυναρμολογηθεί! Η παραγωγή της γέφυρας του πλωτήρα γίνεται κυρίως από το ενισχυμένο πλαστικό κυλινδρικό κιβώτιο, χαλύβδινη δομή με δύναμη στην κορυφή του αντιδιαβρωτικού ξύλου και άλλα υλικά που κατασκευάζονται από, κατάλληλα για γραφικά σημεία, θέρετρα και άλλα γραφικά σημεία.

Η East Oct βρίσκεται στο Shenzhen της Κίνας, η μεγάλη άμμος δαμάσκηνου, καλύπτει έκταση περίπου 9 τετραγωνικών χιλιομέτρων, είναι να "αφήσει τους αστικούς ανθρώπους να επιστρέψουν στη φύση" για το σκοπό αυτό, με τον πολιτιστικό τουρισμό ως χαρακτηριστικά της ζώνης επίδειξης του οικολογικού τουρισμού , σύνολο οικολογικών δυναμικών, διακοπών αναψυχής, υπαίθριων αθλημάτων και άλλων λειτουργιών πολιτιστικού τουρισμού σε ένα, ενσωματώνει την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπου και φύσης. Το πάρκο Wetland Park Pontaon είναι σήμερα το πιό μακροχρόνιο πλωτό τοπίο, το μέγιστο φορτίο σχεδιασμού του έργου είναι 300 κιλά / τετραγωνικά μέτρα, η στάθμη του νερού πέφτει 2,0 μέτρα, το μήκος είναι 386 μέτρα, το πλάτος 3 μέτρα, χρησιμοποιεί το σταθερό τύπο αγκύρωσης , το έργο αυτό είναι επί του παρόντος το εγχώριο τοπίο πόλης Τεχνική τεχνική αίτημα υψηλότερο έργο. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή από την Yingde de-Li Pontoon Project Co, Ltd είναι υπεύθυνη για την ολοκλήρωση! Αφάρ, είναι σαν ένας δράκος που σέρνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, περιστρέφοντας γύρω, οδηγώντας σε έναν παραμυθένιο κόσμο! Στεκόμενος στον πλωτήρα, το αίσθημα της αιθέριας απόλαυσης, η απόλαυση του μοναδικού σκηνικού, οι θαυμασμοί του Fanghai, η υπέροχη στάση, το θαύμα, η χαρά και η ικανοποίηση είναι ακόμα ένα νέο πράγμα που πρέπει να θυμηθούμε. Όλοι οι VIP αξιωματούχοι ή επιχειρηματίες στο Shenzhen, όλοι τους στην περιοχή πλωτών πλωτών οδών "κοιλάδα τσαγιού", για να απολαύσουν την ανατολική κινεζική πόλη του παραθαλάσσιου τοπίου. "Tea Brook Valley" Γέφυρα πλωτή γέφυρα πάρκου υγρότοπων θα είναι με τη δική του μοναδικό μεγαλείο, Ανατολική Οκτ για να γίνει μια καταπληκτική όμορφη εικόνα σκηνής.