Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η ιστορία ανάπτυξης της κυμαινόμενης γέφυρας

Jun 14, 2017

Μια γέφυρα, μια γέφυρα που επιπλέει σε ένα αεροπλάνο. Ο στρατός χρησιμοποίησε τους πρότυπους πιλότους του στρατιωτικού πλωτήρα, που στη συνέχεια ονομάζεται γέφυρα. Η ιστορία του ποντονιού βασίζεται στην Κίνα. "Το βιβλίο των τραγουδιών Daya Da Ming" καταγράφει: "pro υποδοχή στο Wei, βάρκα για την ακτίνα", κατέγραψε Zhou Wen Wang Ji Chang σε 1184 χρόνια στο Ponteon ποταμού Weihe. Σε ξένες χώρες, η περσική αυτοκρατορία του Κύρου το 537 π.Χ. στη Μεσοποταμία έχτισε πόντο. Το πόντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανθρώπους, δρόμους, σιδηρόδρομους. Πλωτή Γέφυρα

Η δομή του δεν είναι περίπλοκη, η κατεδάφιση είναι επίσης βολική, αλλά το υψηλό κόστος συντήρησης. Συνήθως διαθέσιμο για έκτακτη ανάγκη ή ως προσωρινή μεταφορά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο πόλεμος για να εξασφαλιστεί ότι ο στρατός γρήγορα μέσα από το ποτάμι στρατιωτικό τυποποιημένο πλοίο γέφυρα, προκειμένου να αυξηθεί η κινητικότητά του, χρησιμοποιούνται συνήθως ελαφρύ μέταλλο από εαυτό.

Μια γέφυρα, μια γέφυρα που επιπλέει σε ένα αεροπλάνο. Ο στρατός χρησιμοποίησε τους πρότυπους πιλότους του στρατιωτικού πλωτήρα, που στη συνέχεια ονομάζεται γέφυρα. Η ιστορία του ποντονιού βασίζεται στην Κίνα. "Το βιβλίο των Songs Daya Daming" καταγράφει: "pro καλωσόρισμα στο Wei, βάρκα για την ακτίνα", κατέγραψε Zhou Wen Wang Ji Chang σε 1184 χρόνια στο Ponteon ποταμό Weihe. Ανατολή Han Guangwu αυτοκράτορα Jianwu έντεκα χρόνια (35 χρόνια AD), Gong Κυρ περιγράφεται σε αυτό Hubei Yidu, Yichang που δημιουργήθηκε μεταξύ του ποταμού Yangtze ποταμού. Η Δυτική Jin Δυναστεία Αυτοκράτορας Tai Tai δέκα χρόνια (274 χρόνια), Du σε αυτό το Henan Mengjin κοντά στον Κίτρινο ποταμό που έχει συσταθεί το ποταμό πόντο, έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 800 χρόνια. Στην ξένη χώρα, η περσική αυτοκρατορία του Κύρου το 537 π.Χ. στη Μεσοποταμία έχτισε πλωτήρα. Zells I το 481 π.Χ. για να εισέλθει στην Ευρώπη στο Helles Pang (τώρα Στενό Dardanier) για την κατασκευή του πλωτήρα για να συνδέσει την Ευρώπη, την υποκείμενη.

Υπάρχουν δύο τύποι κατασκευής πλωτήρα: ① η παραδοσιακή φόρμα βρίσκεται στο σκάφος ή στον πλωτήρα πάνω στη δοκό, και στη συνέχεια γεφυρώστε το κατάστρωμα. (2) η μορφή του σκάφους ή το σκάφος συνδέεται με το άκρο του σκάφους, με χορδές ή το σκάφος είναι στενά διατεταγμένο σε έναν ιμάντα. Προκειμένου να διατηρηθεί η θέση του άξονα πλωτήρα δεν είναι μετατοπισμένη, στην ανάντη και κατάντη άγκυρα καλωδίου που απαιτείται. Για το συνδεδεμένο διασταυρωμένο στενό, στο cross-strait πρέπει να ρυθμίσετε τη δέσμη μετάβασης ή το εφαλτήριο. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διακυμάνσεις της στάθμης του νερού, οι δύο πλευρές πρέπει επίσης να τοποθετήσουν ή να κατεβάσουν τη γέφυρα ή να σηκώσουν τη γέφυρα.