Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τυποποίηση των καλωδίων και των καλωδίων καλώδιο δίσκοι-αναμνηστική

Jul 23, 2015

Καλώδιο θήκη είναι κατασκευασμένη από καλώδιο και καλώδιο, σωλήνα και καλώδιο για τον καθορισμό για την επίτευξη της τυποποίησης, η συστηματοποίηση, η γενίκευση των καλωδίων, για τον συσκευή.

Βασικοί τύποι: υποδοχή καλωδιακή γέφυρα, μια κλειστού τύπου καλωδιακή γέφυρα, είναι πιο ισχύουν για την εγκατάσταση του υπολογιστή καλώδια, καλώδια επικοινωνίας, θερμοηλεκτρικό ζεύγος καλωδίων ελέγχου καλώδιο θωράκισης και άλλες παρεμβολές ιδιαίτερα ευαίσθητο σύστημα και προστασία των καλωδίων σε ένα εξαιρετικά διαβρωτικό περιβάλλον έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Καλώδιο τύπου δίσκος, έχει ένα ελαφρύ βάρος, το φορτίο, όμορφος στην εμφάνιση, τα πλεονεκτήματα της απλής δομής, εύκολο στην εγκατάσταση, είναι κατάλληλο για την εγκατάσταση των καλωδίων τροφοδοσίας, ισχύει επίσης για τον έλεγχο των καλωδίων.

Σκάλα τύπου σχαρών καλωδίων, ισχύουν για άμεσες καλώδιο φως τοποθέτηση, ιδιαίτερα κατάλληλο για την υψηλή και χαμηλή τοποθέτηση των καλωδίων τροφοδοσίας. Fiberglass, κράμα και μεγάλο span καλώδιο θήκη. Και καλώδιο διακλάδωσης, οθόνη γραμμή, το Groove σιφόνι, ΤΑΦ, πέτρα και διαβίβασης και βραχίονα, κρεμάστρα εργοστάσιο γέφυρα για σχεδόν μια δεκαετία για να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα, όχι μόνο είναι σειριοποιημένο και ποικιλίες από απλούς ανάπτυξη γέφυρα Γέφυρα ανθεκτικά στη φωτιά, ανθεκτικά στη διάβρωση ποικιλίες όπως γέφυρα, πλήρως σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του έργου.

Με την εμβάθυνση της ΠΟΕ και κινεζική βιομηχανία αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις και τον ανταγωνισμό της Κίνας. Βιομηχανία directory για τις οργανώσεις του κλάδου για την εφαρμογή e-commerce να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν την επιχείρησή σας online, οικοδομήσουμε σας σήμα και την εικόνα, έτσι ότι πιο πιθανών πελατών γνώση και κατανόηση, συμβάλλοντας στην επιχείρηση.