Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Επιταχύνει την υιοθέτηση των διεθνών προτύπων για μεγάλα μηχανήματα

Jul 23, 2015

Εργασίες τυποποίησης της Κίνας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού βιομηχανιών τέσσερις φορές μια συνεδρία από τα μέλη της Επιτροπής Συνέδριο 2008 ηλεκτρικός εξοπλισμός βιομηχανία τυποποίησης εργασίας διάσκεψη στις Απριλίου 9-12ο. Αυτό θα επιταχύνει την υιοθέτηση των διεθνών προτύπων, να ενισχύσει το επίπεδο των προτύπων, οδηγώντας ηλεκτρικός εξοπλισμός βιομηχανία τεχνολογικής προόδου σε ένα νέο επίπεδο όπως το θέμα, οι μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις, επιστημονικών ερευνητικών ινστιτούτων, καθώς και ως σχεδόν 70 ηλεκτρικού πεδίου της εθνικής τεχνικής επιτροπής τυποποίησης και εκπρόσωποι της τεχνικής επιτροπής, σύμφωνα με το πνεύμα της εθνικής διάσκεψης για την υιοθέτηση προτύπων , προώθηση 2008 Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης προτεραιότητες που συζητήθηκαν.

Τη συνάντηση πολύ προσοχή της βιομηχανίας. Συνδυασμένη Κίνα υφιστάμενων οικονομικών τρέχει σύστημα, Lu yansun στην ομιλία του τόνισε να επιστήμη ανάπτυξη απόψεις για τον οδηγό κάνει εργασίες τυποποίησης, και αναμένει προτείνει τέσσερα σημεία: διεθνή πρότυπα που χρησιμοποιούνται πρέπει να για πλήρη δοκιμή επικύρωσης, μεγάλο πείραμα δεδομένων για σύμφωνα με την, δεν μπορεί να τυφλή σε? βελτίωση πρότυπο που αναπτύχθηκε από εμπρός σεξ, επιδιώκει να πρότυπο μπορεί κατά την περίοδο πρέπει να προσαρμοστεί αγορά, και την τεχνολογία της ανάπτυξης· προσπάθειες για διεθνή λόγου δεξιά, ενεργό προς διεθνείς Γραμματέας και Πρόεδρος της αρκούδας εργασίας· καλά Στάνταρ και ειδική αξιολόγηση των σχέση συνεργασίας.

Υπογράμμισε ότι συγχρονισμού είναι τυπική και επιστημονική έρευνα, να συνεχίσουν να προάγουν την ανάπτυξη των μεγάλων εξοπλισμού προτύπων, δίνουν πλήρη λειτουργία στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κύριο ρόλο στην ανάπτυξη προτύπων του μεγάλων εξοπλισμού για την ενίσχυση της ικανότητας καινοτομίας ανεξάρτητα, να προωθήσει την πρόοδο της βιομηχανίας τεχνολογίας για την παροχή υποστήριξης.

Δεύτερον, να επιταχύνει τη βασική υποστήριξη για εξοικονόμηση ενέργειας και εκπομπών μείωση. Σχηματισμό της κυβέρνηση υπό την ηγεσία, κορυφαίες επιχειρήσεις, ερευνητικά ινστιτούτα και τα πρότυπα Επιτροπής θα στενά, χρησιμοποιώντας ένα τυπικό μηχανισμό για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας και των εκπομπών μείωση.

Η τρίτη είναι η επιτάχυνση του ρυθμού της υιοθέτησης διεθνών προτύπων και των προτύπων της αναθεώρησης για την επίτευξη εθνικών προτύπων προτείνει στόχους της Επιτροπής 3 100% και ένα 95% γκολ. Με την επιτάχυνση της υιοθέτησης διεθνών προτύπων και τη βελτίωση των ηλεκτρικών προτύπων για την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας.

Τέσσερις κορυφαίες επιχειρήσεις όπως ο στυλοβάτης, με επίκεντρο την ανακάλυψη με τα διεθνή πρότυπα στον τομέα της εξοπλισμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Πέντε είναι να επιταχύνει την κατασκευή έργο φορείς τυποποίησης, επικεντρωθεί σε μια σειρά από σημαντικές εξοπλισμού, σημαντική βιομηχανία τεχνικής τυποποίησης Επιτροπή καθορισμού προτύπων εργασίας της ομάδας εργασίας.

Έξι κανάλια για να εξερευνήσετε την ανάπτυξη προτύπων χρηματοδοτική στήριξη, συνεχίσει να βελτιώσει τον μηχανισμό επιχειρήσεις-επενδύσεις το κύριο σώμα και εκκίνησης σε όργανα με δραστηριότητα τυποποίησης, το πρότυπο είναι σύνολο, τυπική αναθεώρηση, δραστηριοτήτων διεθνούς τυποποίησης και ενδυναμώσει την επικοινωνία με τις τοπικές κυβερνήσεις, που αναζητούν ένα ευρύ φάσμα της πολιτικής και τη χρηματοδοτική στήριξη.