Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Σχετικά με την εφαρμογή του πλαισίου τύπου Grid γέφυρα σε βιομηχανικό περιβάλλον

Jul 23, 2015

Όλοι μαζί, τις εγχώριες συνήθειες του βιομηχανικού περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας την κλειστή γέφυρα (επίσης γνωστό ως αυλάκι κουτί), την ευθυγράμμιση των διαφόρων καλώδια τροφοδοσίας ή ελέγχου καλώδιο, ενώ στην Ευρώπη και άλλες χώρες, ένα επαναστατικό νέο πλαίσιο γέφυρα Γέφυρα-the-πλέγμα-τύπων χρησιμοποιούν πολύ συχνές

Όταν πρόκειται για τη γέφυρα δικτύου, πρέπει να αναφέρεται μια εταιρεία, kabofei Γαλλία CABLOFIL. Μπορεί να ονομαστεί ιδρυτής του πλέγματος γέφυρα, η νέα γέφυρα, όχι μόνο στην Ευρώπη και την καθολική εφαρμογή του, οι χρήστες όλο και περισσότερο στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αγορά τα τελευταία χρόνια, ιδίως τις εγκαταστάσεις τροφίμων και ποτών, ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, βαριά βιομηχανία και άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Τι σημαίνει η νέα γέφυρα; Ό, τι τα παραδοσιακά κλειστά τη γέφυρα για να αυτό το πλεονέκτημα; Εδώ έχουμε ένα δίσκο πλέγματος kabofei για τους εκπροσώπους να κάνουμε μια σύγκριση

Πρώτα από όλα, άνοιγμα πλέγματος καλωδίων της γέφυρας έτσι ώστε όλες οι ρίζες είναι ορατά, μπορεί να πλήρως τον έλεγχο της ποιότητας του έργου καλωδίωσης, σε περίπτωση αποτυχίας στο μέλλον, μπορεί να γρήγορα καθορίζουν το καλώδιο το πρόβλημα και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα

Δεύτερον, το δίσκο ανοικτό πλέγμα επιτρέπει από οποιοδήποτε σημείο, που μπορεί να συνδεθεί εύκολα με τα διάφορα μηχανήματα και εξοπλισμό, να αλλάξετε τυχαία το σημείο εξόδου και είναι ελαφρύ και ευέλικτο και μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τον εξοπλισμό παραγωγής, κάτω από, περίπου, μπορείτε εύκολα να περπατήσετε στα μηχανήματα του στη μέση, κατά μήκος της γραμμές παραγωγής, γραμμές συναρμολόγησης για την εγκατάσταση.

Τρίτον, η kabofei μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία των εγκαταστάσεων, χωρίς την ανάγκη για προσαρμοσμένα στοιχεία, όπως η κάμψη, ΤΕΕ, Σταυρός, ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ, και ούτω καθεξής. Αυτά τα ειδικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο εργοτάξιο με ευθύγραμμα τμήματα γέφυρα με απλά εργαλεία (πένσα) άμεσα και βοηθούν τους χρήστες να κοντύνουν το χρόνο σχεδιασμού και εγκατάστασης. Επιπλέον, η νέα διάρθρωση μπορεί επίσης να καλύτερα ελεγχόμενη καλώδια, μελλοντική συντήρηση και αναβάθμιση του χρόνου είναι επίσης πολύ εύκολο.

Τέλος, ανθεκτικά, ασφαλή και ισχυρή. Kabofei πλέγμα τύπου γέφυρας πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χάλυβα σύρμα συγκολλητούς μαζί, γέφυρα του kabofei είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια δοκιμή της γέφυρας, με το ελαφρύτερο βάρος των χρηστών με το ισχυρότερο καρποφορία των επιδόσεων. Εκτός από ψευδάργυρο επιμετάλλωσης και γαλβανισμού επιφανειακή επεξεργασία, γέφυρα kabofei και επίσης με την υψηλή ποιότητα με τη διαδικασία απολύμανσης της σειράς 304 L και 316 L από ανοξείδωτο χάλυβα, από το αλάτι σπρέι επιφάνεια δοκιμών, η διάρκεια ζωής είναι τρεις έως τέσσερις φορές φορές το ακατέργαστο από ανοξείδωτο χάλυβα, ακόμη και σε σκληρές συνθήκες να εξασφαλίσουμε μεγάλη διάρκεια ζωής.

Όλα σε όλους, αυτός ο δίσκος επαναστατικό πλέγμα, για τα βιομηχανικά σχέδια σχεδιαστές, οι εγκαταστάτες και τελικούς χρήστες με μεγάλη ευκολία, πιστεύει με την εγχώρια αγορά εμβάθυνση ευαισθητοποίηση και κατανόηση του νέου αυτού προϊόντος, θα εξαπλωθεί η εφαρμογή αυτής της γέφυρας.