Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Γυαλί καλωδιακή γέφυρα βασικά σημεία ανησυχίας αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση

Jul 23, 2015

Πρότυπα ποιότητας για γέφυρα τοποθέτηση ακινητοποίησης είναι οριζόντια ακόμη και καλύπτουν κάθετες, λογικό δεν γωνίες. Τακτοποιημένη διεπαφή στενά, γωνία, γωνία, t-συνδεδεμένο σωστά σφιχτά, διακλάδωσης και χωρίς ρύπανση. Αγκύλες και κρεμάστρες θα πρέπει να είναι εύλογες, σταθερή σταθερή και ομαλή. Γραμμή διασχίζοντας τα δοκάρια, τοίχους, πατώματα, γυαλί δίσκος δεν πρέπει να τεθεί σε θάνατο στο κτίριο. Ηλεκτρικός εξοπλισμός υποδοχή συνδέεται στενά με και χωρίς έκθεση. Γέφυρα θέτοντας ευθεία οριζόντια ή κατακόρυφη ευθεία και αποκλίσεις στην καθετότητα δεν υπερβαίνει 5mm.

Προϊόν προστασίας, των μεταφορών και στοίβαγμα της γέφυρας θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, δώστε προσοχή στην υγρασία και τους λεκέδες. Όταν χρησιμοποιείτε ψηλά σκαμνιά, να είστε προσεκτικοί να μην χτυπήσει τους τοίχους και τις πόρτες του κτιρίου. Για γέφυρα μόλυνση-επιρρεπείς περιοχές (όπως το μηχανοστάσιο, ηλεκτρικές άξονες, κλπ), πρέπει να δώσει προσοχή για να ελέγξετε, ανακάλυψε εγκαίρως, συνθέτουν πινέλο βαφής.

Σημείωση, όταν βρίσκεστε κοντά σε νερό και αγωγών κλιματισμού, πρέπει να δώσουν προσοχή να αναιρέσει τη θέση στρώμα της μόνωσης. Πρότυπο κατασκευής κατασκευή πρέπει να είναι ένα πάτωμα ή ένα μέρος, και μετά από δοκιμές και μηχανική αφορά την έγκριση του Επιτρόπου πριν από την έναρξη της κατασκευής του μεγάλες επιφάνειες και ηλεκτρικές κάθετο σύρμα καλώδιο άξονα προστασία πτώσης μέτρα πρέπει να συγχρονιστούν με κατασκευής γραμμής. Μολυσμένα σκουριασμένη γέφυρα, θα πρέπει να καθαρίζονται πριν stringing καλώδιο, συγκόλλησης βραχίονα ενημερώνει αμέσως Χειροποίητη αντισκωριακό χρώμα.