Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Πλωτή γέφυρα απλό και γρήγορο

May 27, 2017

Η πλωτή γέφυρα είναι το μεγάλο θαύμα της πλευστότητας στην αρχαία κινεζική ιστορία. Στα μεταγενέστερα χρόνια, η ανάπτυξη όχι μόνο στο ποτάμι μπορεί να συσταθεί στην πλωτή γέφυρα και του ποταμού όπως ο Κίτρινος Ποταμός επίσης δημιουργήσει μια πλωτή γέφυρα. Σύμφωνα με το θρύλο, στις αρχές του 11ου αιώνα, πλησίον Tongzhou βόρεια του Tongguan στον ποταμό κίτρινο έχει συσταθεί μια μεγάλη πλωτή γέφυρα, γέφυρα πλωτή γέφυρα με 8 trolls δεμένα, αυτά Ταύρος στέκεται στις δύο πλευρές, κάθε σιδηρομεταλλεύματος δεκάδες χιλιάδες jin. Αργότερα, λόγω της πλημμύρας, η πλωτή γέφυρα παρασύρθηκε, Ταϊβάν επίσης βυθίστηκε στον ποταμό. Πώς να αυξήσει το βόδι του σιδήρου, την στιγμή από τις συνθήκες, είναι πιο δύσκολο. Ο μοναχός όπλων και όπλων με δύο γεμίζουν με το χώμα του πλοίου, έστειλε να γλιστρήσει μέσα στο νερό, με το σίδηρο για το σίδηρο και το πλοίο μαζί, και στη συνέχεια αφαιρέστε το χώμα με το πλοίο, η χρήση της άνωσης πλευστότητα, την Ταϊβάν τράβηξε μέχρι το

Η πλωτή γέφυρα γέφυρα είναι συχνά χρησιμοποιείται για στρατιωτικούς, επίσης γνωστή ως η γέφυρα, λόγω των χαρακτηριστικών απλή και γρήγορη. 974 Taizu τραγούδι, στη μέση και κάτω ρου του ποταμού Yangtze

Έχει συσταθεί το δεύτερο πλωτή γέφυρα (σύμφωνα με το μύθο σε λατομείο Anhui Dangtu County), είναι το τραγούδι Bing για να συζητήσουν το νότιο Tang, ενιαίο εθνικό, να Jiangnan στο κανάλι ανοικτό νερό. Δυναστεία Yuan προγόνων, για την επανένωση της νοτιοδυτικής περιοχής, αποστολή στρατευμάτων στο Sichuan, το Baima ποταμό, Hejiang, Peijiang, Qingjiang (δύο άνω ρου του παραπόταμου του ποταμού Yangtze) και άλλα ορμητικά σημεία ποταμού, να ορίσετε περισσότερα από 20 στρατιωτικές πλωτή γέφυρα. Μερικοί άνθρωποι που γράφουν ιστορία ότι αυτά τα πλωτή γέφυρα για το Κουμπλάι Χαν ενοποιημένης νοτιοδυτικά έκανε μεγάλη αξία.

Στρατιωτική πλωτή γέφυρα στύση, ως προσωρινό μέσο μεταφοράς, είναι γενικά χρησιμοποιείται για να περάσει ο στρατός, αποσκευές. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για να αποκλείσετε τις δράσεις των άλλων, η πλωτή γέφυρα ο στρατός, η χρήση της πλωτής γέφυρας και τις υπόλοιπες λειτουργίες του νερού. Αυτή τη στιγμή, η πλωτή γέφυρα έγινε μια νερό χαρακώματα.

Ιστορία της Κίνας από τη μεγαλύτερη πλωτή γέφυρα έχει συσταθεί, και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο στρατιωτικό, έπρεπε να θεωρηθούν ως η Ουράνιας Βασιλείας Taiping Εξέγερση στη μάχη που έχει συσταθεί σε Γουχἀν, μια ομάδα από την πλωτή γέφυρα.