Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Κατασκευή της πρώτης τρύπας δέσμης Τ της γέφυρας του Bailey στην ανατολική πλευρά της Σοβιετικής Ένωσης

May 27, 2017

22 Ιουλίου, η Ακτή της Ακτής του Ελεφαντοστού Su Bulei σταθμού ηλεκτροπαραγωγής ολοκλήρωσε επιτυχώς τη γέφυρα του κανάλι tailrace τρύπα πρώτης τρύπας σκυροδέματος χύνοντας σκυρόδεμα. Ο ιδιοκτήτης του έργου, ο επιβλέπων μηχανικός, το εθνικό γραφείο εθνικών οδών της Ακτής του Ελεφαντοστού και οι ηγέτες του τμήματος έργων παρακολούθησαν αυτή τη σημαντική στιγμή, και η ποιότητα κατασκευής και η πρόοδος της κατασκευής της γέφυρας εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δεδομένου ότι η γέφυρα Bailey αποτελεί σημαντική γέφυρα στην πόλη του San Pedro στην πόλη Soupre, ανησυχεί ιδιαίτερα για την εθνική αρχή εθνικής οδού της Ακτής του Ελεφαντοστού και όλα τα σχέδια έχουν εγκριθεί από το γαλλικό Tucker και την Ακτή του Ελεφαντοστού Εθνική Αρχή Οδικής Κυκλοφορίας. Δέσμευση θέσης δέσμης επίσης μέσω διάφορων κομμάτων κοινή αποδοχή, διαδικασία χύνοντας από τη δειγματοληψία του εθνικού εργαστηριακού σταθμού. Τμήμα Έργου για να συντονίσει ενεργά την έγκριση σχεδιασμού σχεδίασης και την αποδοχή θέσης και άλλους συνδέσμους και τελικά ξεκίνησε επιτυχώς την πρώτη χύνοντας δέσμη Τ.

Από τον Απρίλιο του 2016, ξεκίνησε το έργο αριθ. 1 αποβάθρα σκυροδέματος, η σωρευτική ολοκλήρωση της έκχυσης σκυροδέματος 2600 τετραγωνικών μέτρων, εκσκαφή χωματουργικών εργασιών 5700 τετραγωνικών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το προσωπικό του τμήματος έργου στο πνεύμα της σκληρής δουλειάς, ενόψει της υψηλής θερμοκρασίας, της ελονοσίας και πολλών άλλων σοβαρών φυσικών συνθηκών, εξακολουθεί να εργάζεται υπερωρίες στη γραμμή κατασκευής. Δώστε πλήρη δράση στην υποκειμενική πρωτοβουλία, να λύσετε τις τροπικές συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, να αντλήσετε υψηλής αντοχής με συγκεκριμένα και άλλα τεχνικά προβλήματα, για να διασφαλίσετε την ποιότητα του έργου υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσετε την πρόοδο των απαιτήσεων του έργου.

Η γέφυρα Bailey είναι μήκους 78 μέτρων, είναι ένα οπλισμένο σκυρόδεμα που στηρίζεται απλά στη γέφυρα T, το σταυρό γέφυρας (3 × 22), το σύνολο 2 αρμών διαστολής, η γέφυρα τοποθετείται στον ουραίο σωλήνα. Το πλήρες πλάτος της γέφυρας είναι 10,1 μ., Και το πλάτος 1,3 μ. Πλάτος και 1,3 μ. Ψηλά κιγκλιδώματα είναι διατεταγμένα και στις δύο πλευρές. Τα υπόλοιπα 7,5 μέτρα είναι το οδόστρωμα και η αμφίδρομη διασταύρωση 2,5 χλμ. Το άνω τμήμα της γέφυρας αποτελείται από 5 δοκούς T ανά άνοιγμα, με ύψος 1,8 μ. Και πάχος πλάκας φλάντζας 0,2 m. Το πλάτος του ιστού μεταβάλλεται από 0,2 m σε 0,48 m και χυτεύεται με σκυρόδεμα C40 / 50.