Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Ψευδαργύρου επιμεταλλωμένα και ζεστό διασταύρωσης galvanized γέφυρα Γέφυρα διαφορές

Jul 23, 2015

1, η κύρια παραγωγή διαδικασία είναι διαφορετική, Γαλβάνισμα είναι η λύση ποτ ψευδαργύρου μέσω, ήλεκτρο-γαλβανιστούν μέσω της αντίδρασης του ηλεκτροδίου.

2, η εφαρμογή σε electroplated χάλυβα ψευδαργύρου αντισκωριακή δράση δεν είναι πολύ καλό, κυρίως γαλβανιστούν χωρητικότητα μικρότερη από ό, τι και γαλβανιζέ άνιση, συνήθως δύο ή τρία χρόνια υπάρχει σκουριά, κακής ποιότητας σκουριά περισσότερο από 10 ημέρες που εκτίθενται σε υγρές συνθήκες.

3, κρύο γαλβανίζοντας διαδικασία: ατσάλινη επιφάνεια μετά από χημικό καθαρισμό για την ηλεκτρολυτική, επιχρωμίωση διάλυμα που περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου. DC πόλος χάλυβα πόλο τοποθετείται στο περίβλημα του ψευδαργύρου πλάκα. Δύναμη επιφάνεια ψευδαργύρου-χάλυβα από μοριακή αντικατάστασης. Αν brightener παθητικοποίησης, ενσαρκώνετε το επίστρωμα φωτεινό σύννεφο-όπως.

4, διαδικασία γαλβανισμού θερμώ: χάλυβα χύτευσης ή βυθισμένο σε έναν σχηματισμό επιφάνεια μπανιέρα λιωμένο ψευδάργυρο κράμα Zn-Fe ή ψευδαργύρου και διεργασίες επίστρωσης σε κράμα ψευδαργύρου-σιδήρου και μεθόδους.