Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Καλωδιακή γέφυρα αντιδιαβρωτική

Jul 23, 2015

Χάλυβα καλώδιο θήκη επιφάνεια επιρρεπές στη διάβρωση, και να μειώσει τη διάρκεια ζωής της γέφυρας, προκαλώντας οικονομικές απώλειες, τόσο πώς να λύσει το πρόβλημα επιφανειακά σχαρών καλωδίων; Στη συνέχεια, ελέγξτε έξω τα ακόλουθα μέτρα.

1. θερμώ γαλβανισμένο: υπό τις συνθήκες της ατμόσφαιρας, έχει καλύτερη αντοχή στη διάβρωση του ψευδαργύρου. Ψευδάργυρος ως ένα θυσιαζόμενη άνοδο καθόδων μεθόδους προστασίας των μετάλλων. Η αντίσταση στη διάβρωση ζωή εξαρτάται από το πάχος του ποσοστού ψευδαργύρου επίστρωσης και διάβρωση. Θερμώ ψευδαργύρου επίστρωσης πάχος 65mm ή περισσότερο. Συνδυασμός ψευδαργύρου και σιδήρου για να σχηματίσει μια στρώση κράματος ψευδαργύρου-σιδήρου, την ενίσχυση της πρόσφυσης των το επίστρωμα ψευδάργυρου

2. ψευδάργυρος: σε σύγκριση με ψευδάργυρο επιμετάλλωση με θερμώ Γαλβανιστήρια διαδικασία είναι απλή, χαμηλού κόστους. Καμία ειδική υποχρέωση για τη δομή του δίσκου καλώδιο. Electro-γαλβανιστούν μετά την παθητικοποίηση θεραπεία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις. Επίστρωμα ψευδάργυρου Electroplated είναι γενικά περίπου 12mm, το οποίο δεν ισχύει στη διάβρωση από την υψηλή ζωή. Προκειμένου να βελτιωθεί η αντοχή στη διάβρωση του ψευδαργύρου electroplated, κράμα ψευδαργύρου-νικελίου ηλεκτρόλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή υψηλή μετά την παθητικοποίηση του ψευδαργύρου περιβλήματος?

3. Εφαρμόστε αντισκωριακό χρώμα: για το δομικό συστατικό του ένα μεγαλύτερο μέγεθος, λόγω ψευδαργύρου λουτρό, λουτρό, φούρνο και άλλοι περιορισμοί, γενικά χρησιμοποιείται μόνο επίχριση μέθοδος για την αντιμετώπιση. Αν και έχει τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κόστους, εύκολο στη χρήση, αλλά λιγότερο διαβρωτική αντίσταση, σύντομη διάρκεια ζωής, διατροφής, και γενικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.