Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Εφαρμογή από ίνες γυαλιού ενισχυμένο πλαστικό καλώδιο αγκύλες

Jul 23, 2015

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

1. υψηλή αντοχή, καλή σχεδίαση, υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό της ίνας υάλου (3450mpa) και το περιεχόμενό του, μήκος, δύναμη της ωοτοκίας μορφές απόφαση προϊόντα υποστήριξης. Δύναμη από ενισχυμένο με ίνες γυαλιού θερμοσκληρυνόμενες σύνθετα υλικά μπορεί να είναι της τάξης του 30-1000mpa. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τη δύναμη, παραγωγής, τεχνολογίας παραγωγής, το ποσό της τιμής του ικανότητα σχεδιασμού οι ίνες γυαλιού, για τον καθορισμό μήκος και μορφή.

2. δεν ερπυσμού συνεχές ενισχυμένο με ίνες σύνθετο stent θερμοσκληρυντικών ακαμψία από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια παραγωγή του ενισχυμένο με ίνες νάιλον αγκύλες προστίθεται 1 φορά. Ακόμη και κάτω από συνεχή φορτίο ή παραμόρφωση δεν εμφανίζονται σαν ένα καλώδιο μέταλλο που κλίση προς τα κάτω.

3. ο δείκτης οξυγόνου είναι να αξιολογήσει καλώδιο φωτιά φωτιά προϊόντα δοκιμές μέσα. Οξυγόνο ευρετήριο αναφέρεται η μεγαλύτερη πυρκαγιά που καίει χαρακτηριστικά υπό συνθήκες οξυγόνου. Χρήσης πρέπει να καθορίζεται σύμφωνα με την ένταση της καύσης εφαρμοσμένης μηχανικής. Για παράδειγμα σε 30 καλώδιο συνθήκες, όπως η γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας που αναφλέγεται από ατύχημα, μέσα σε 4 λεπτά σε θερμοκρασίες πάνω από 500 βαθμούς συσσώρευση θερμότητας, που έχει ως αποτέλεσμα μια επιβραδυντικά φλόγας καλώδια κατά μήκος της απεργίας. Καλώδιο καλώδιο πιο πυκνό, ποιότητα περισσότερο καύσιμο. 30 καλώδιο, μάζα ανά μονάδα μήκους καύσιμων 20.5 kg/m, τώρα με 300 καλώδιο υπολογισμούς, μάζα ανά μονάδα μήκους καύσιμων 158 kg/m, υπολογίζεται σύμφωνα με την μέγιστη δυνατή ένταση καύσης, δείκτη οξυγόνου ή λιγότερο από 65%. Πιστεύουμε ότι το προϊόν ενδείκνυται δείκτη οξυγόνου, 70% στο πρότυπο. Σύμφωνα με με τις απαιτήσεις που έχουμε αναπτύξει σύνθετο καλώδιο υποστήριξης το δείκτη οξυγόνου είναι μεγαλύτερη από ή ίση με το 70%.

Χαμηλή-καπνός, αλογόνο, φάρμακο-απαιτήσεις πυρασφάλειας. Φωτιά επιδόσεις υψηλότερες από ό, τι Ταϊβάν τεχνική προδιαγραφή για glass fiber ενισχυμένο πλαστικό καλώδιο διακλάδωσης (δείκτης οξυγόνου 52%), από ό, τι οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχυμένο θερμοπλαστικό αγκύλες από μια εταιρεία είναι πολύ υψηλότερο. Ο δείκτης αυτός έχει γίνει όχι λιγότερο από το Ηνωμένο Βασίλειο BS πιστοποιημένο Χονγκ Κονγκ MTR ανοίγει νέο όχημα χρησιμοποιώντας σύνθετα δείκτες πρότυπα αντιπυρικής ασφάλειας.