Συμπαγής 200 γέφυρα

1. structure 2. γέφυρες bailey μεταφέρονται βολική 3. ταχεία ανέγερση/εύκολη συναρμολόγηση/γρήγορη εγκατάσταση 4 τεράστιο φορτίο 5. καιρό υπηρεσία ζωής 6. ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση η γέφυρα Bailey είναι ένα πρότυπο γέφυρα εξοπλισμού, υιοθέτησε εκτενώς και το πιο δημοφιλές στον κόσμο, κατέχοντας τα χαρακτηριστικά του...

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. structure γέφυρες bailey
2. βολικά μεταφέρονται
3. ταχεία ανέγερση/εύκολη συναρμολόγηση/γρήγορη εγκατάσταση
4 τεράστιο φορτίο
5. long διάρκεια ζωής
6. ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση

Η γέφυρα Bailey είναι ένα πρότυπο γέφυρα εξοπλισμού, υιοθέτησε εκτενώς και το πιο δημοφιλές στον κόσμο, κατέχοντας τα χαρακτηριστικά της απλής δομής, εύκολη μεταφορά, ταχεία ανέγερση και εύκολη αποσυναρμολόγηση, ενώ έχουν το πλεονέκτημα της βαρέα φόρτωσης ικανότητα, μεγάλη σταθερότητα και μεγάλη κούραση ζωή ικανά να μιας εναλλακτικής ζωής, φόρτωση ικανότητα και μείγμα μορφή για να ανεγείρει κάθε είδους προσωρινές γέφυρες , Έκτακτης ανάγκης γέφυρες και σταθερές γέφυρες. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό γέφυρας, τις κρεμαστές γέφυρες από ποικίλο διάστημα μπορεί να ανεγερθεί. Η γέφυρα έχει τα πλεονεκτήματα του μερικά στοιχεία, ελαφρύ και χαμηλού κόστους. Η γέφυρα Bailey είναι ομοίως όπως συμπαγής 100, συμπαγής 200 διεθνείς γέφυρα. Συναρμολογούνται από κάθε πίνακα 3m, και εφευρέθηκε από τον Donald Bailey. Η γέφυρα 321 πίνακα μπορεί να dissembled εύκολα και γρήγορα ανεγερθεί. Η ολόκληρη γέφυρα είναι κατασκευασμένη από χάλυβα υψηλής-εφελκυσμού δύναμη. Κύρια δέσμη είναι ελαφριά πάνελ και πάνελ που συνδέονται με ακίδες σύνδεσης πίνακα. Είναι εύκολο στη συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση και μεταφορά. Επίσης, μπορούν να συναρμολογηθούν σε διαφορετικές μορφές του πίνακα γεφυρών σύμφωνα με την απαίτηση τους μεγίστου μήκους και τη μεταφορά. Έτσι, αυτό έχει εφαρμοστεί ευρέως ως επείγουσα μεταφορά, temprary ή μόνιμη γέφυρα. Τον σχεδιασμό κατάλληλο φορτίο είναι τέτοια όπως HS-15, HS-20 HS-25 και pedrail-50 κλπ.

Γέφυρα χρήση & συντήρηση

Τα ακόλουθα μέτρα συντήρησης, θεσπίζονται κατά τη χρήση της γέφυρας.
(I) σημάδια στο προγεφύρωμα πινακίδες κυκλοφορίας ορίζεται σε δύο bridgeheads, δείχνει το φορτίο επίπεδο, όριο ταχύτητας, κ.λπ., με την αυστηρή προφύλαξη ενάντια υπερφόρτωση. Αν χρειάζεται, εγκρίνει επιτακτικοί μέτρα για φορτίο και το όριο ταχύτητας.
(II) την τακτική επιθεώρηση και συντήρηση, η οποία περιλαμβάνει
1. Ελέγξτε τακτικά καρφίτσες διάφορα, βίδες, διασταύρωσης σφιγκτήρες και ταλάντωση άγκιστρα, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.
2. ελέγχετε τακτικά κατά πόσον υπάρχει οποιαδήποτε άνιση καθίζηση στο κρεβάτι πιάτο δοκός και αποκλεισμός της γέφυρας προσέγγισης, και να εξετάσει οποιαδήποτε προβλήματα αμέσως.
3. Παπανικολάου λίπος γύρω από την πινέζα για την πρόληψη των ομβρίων από την είσοδο το άνοιγμα των οπών καρφίτσας. Παπανικολάου λίπος γύρω από το εξωτερικό μέρος του κοχλία για την πρόληψη κατά της σκουριάς.
4. Μετρήστε τακτικά την midspan εκτροπής για την εύρεση είτε υπάρχει σταδιακή βελτίωση. Η ταχύτητα των αυξήσεων εκτροπή είναι σε άμεση αναλογία με τον βαθμό φορώντας pin και οπών καρφίτσας, και το βαθμό βελτίωση πρέπει να είναι πολύ μικρό. Εάν η ταχύτητα των αυξήσεων εκτροπή είναι πάρα πολύ γρήγορα, δείχνει ότι υπάρχει βλάβη στο pin, pinhole, άνω ή κάτω ζευκτόντων χορδή μέλος (συμπεριλαμβανομένων των κρατών ενισχυμένο χορδή), ως εκ τούτου, λεπτομερής έλεγχος πραγματοποιείται για την υιοθέτηση μέτρηση.
5. ελέγχετε τακτικά κατά πόσον υπάρχει οποιαδήποτε ρωγμή στο αρσενικό τέλος κάτω μέλους χορδή στηριγμάτων. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε, μετρήστε το μήκος της ρωγμής, πάρτε τις μετρήσεις παρακολούθησης για την πρόληψη το δένω από τις βλαβερές και αντικαταστήστε το δένω σε χρόνο.
6. Ελέγξτε τακτικά κατά πόσον υπάρχει οποιοδήποτε κάταγμα, καμπύλη ή unevenness στη γέφυρα πλάκας. Αντικαταστήστε το κατεστραμμένο αμέσως. Αν υπάρχει συχνό πέρασμα του φορτηγού αναρριχητικό φυτό στη γέφυρα, κομμάτι πλάκα πρέπει να στρωθούν για την αποφυγή γρήγορα στην τριβή.
7. γέφυρα στοιχεία ή εξαρτήματα, εκτός από το συγκινητικό μέρη, έχουμε ζωγραφισμένα δύο παλτά του χρώματος. Για μακροχρόνια χρήση και προστατεύοντας τον χάλυβα υλικό, το καλύτερο πράγμα θα ήταν να βάψετε όλα μία στρώση μετά την ανέγερση της γέφυρας. Ορισμένα στοιχεία πρέπει να προ-βαφής πριν την ανέγερση.
8. Καθαρίστε τακτικά το κατάστρωμα της γέφυρας.

Εξεταστική