Γέφυρα Pin

CB100 bailey πίνακα Pin και Pin κλιπ 1 γέφυρα Bailey συστατικό για τη σύνδεση πίνακα bailey για σύνδεση δικτυώματα. Υπάρχει μία κυκλική οπή στο ένα άκρο του pin. Τοποθετήστε το ανασχετικών συσκευών ασφαλείας κατά την εγκατάσταση τόσο ως προς την πρόληψη η ρίψη μορφή pin. Υπάρχει μια υποδοχή pin επάνω, με το...

Λεπτομέρειες προϊόντος

CB100 bailey πίνακα καρφίτσα και καρφίτσα κλιπ

1 η γέφυρα Bailey στοιχείο για τη σύνδεση πίνακα bailey

Για τη σύνδεση δικτυώματα. Υπάρχει μία κυκλική οπή στο ένα άκρο του pin. Τοποθετήστε το ανασχετικών συσκευών ασφαλείας κατά την εγκατάσταση τόσο ως προς την πρόληψη η ρίψη μορφή pin. Υπάρχει μια υποδοχή pin επάνω, με κατεύθυνση σύμφωνη με αυτή των μικρό κυκλικό διάφραγμα. Ενώ η εγκατάσταση, κάνει την υποδοχή παράλληλα το μέλος της άνω & κάτω χορδή, έτσι ώστε η ασφάλεια ανασχετικών συσκευών μπορεί να εισαχθεί σε το pin ομαλά.
Όταν έκτιζε τη γέφυρα triple-γραμμή, για την ευκολία της συναρμολόγησης & αφαίρεση, καρφίτσα πρέπει να τοποθετούνται ως εξής: Εισαγάγετε το pin της πρώτης γραμμής (εσωτερική γραμμή) της κάτω σειράς των στηριγμάτων από μέσα προς έξω και από έξω να μέσα από την δεύτερη και τρίτη σειρά. Όλες οι ακίδες της άνω σειράς παρεμβάλλονται από έξω.
Το υλικό των πλαισίων στηριγμάτων είναι 30CrMnTi, με τη διάμετρο του 49,5 mm.

Η γέφυρα Bailey προδιαγραφή

Η γέφυρα Bailey είναι ένα είδος φορητό, προκατασκευασμένα, γέφυρα ζευκτόντων. Αναπτύχθηκε από τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του β ' Παγκοσμίου πολέμου για στρατιωτική χρήση και είδε εκτεταμένη χρήση από τη βρετανική και την αμερικανική μονάδες στρατιωτικής εφαρμοσμένης μηχανικής.

Μια γέφυρα Bailey είχε τα πλεονεκτήματα που δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία ή βαρύ εξοπλισμό για τη συναρμολόγηση. Το ξύλο και η γέφυρα χάλυβα στοιχεία ήταν μικρά και ελαφριά ώστε να μεταφέρονται με φορτηγά και αρθεί σε θέση με το χέρι, χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός γερανού. Οι γέφυρες ήταν αρκετά ισχυρή για να μεταφέρουν τις δεξαμενές. Γέφυρες Bailey συνεχίσει να χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην κατασκευή έργων πολιτικού μηχανικού και να παρέχει προσωρινές διαβάσεις για τα πόδια και κυκλοφορίας οχημάτων.

Η επιτυχία του η γέφυρα Bailey ήταν λόγω του μοναδικό αρθρωτό σχεδιασμό, και το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να συναρμολογούνται με ελάχιστη βοήθεια από βαρύ εξοπλισμό. Πλέον, αν όχι όλα, προηγούμενα σχέδια για στρατιωτικές γέφυρες απαιτείται Γερανοί να άρει την προ-συναρμολογούνται γέφυρα και κάτω στη θέση. Τα μέρη Bailey έγιναν στάνταρ χάλυβα κραμάτων, και ήταν αρκετά απλό ότι μέρη κατασκευασμένα σε μια σειρά από διαφορετικά εργοστάσια θα μπορούσε να είναι εντελώς εναλλάξιμα. Κάθε μεμονωμένο μέρος μπορούσαν να μεταφερθούν από ένα μικρό αριθμό των ανδρών, επιτρέποντας μηχανικούς του στρατού να κινηθεί πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ό, τι πριν, ετοιμάζει τον δρόμο για στρατεύματα και υλικού, προώθηση πίσω τους. Τέλος, ο αρθρωτός σχεδιασμός επιτρέπεται μηχανικούς να οικοδομήσουμε κάθε γέφυρα να είναι τόσο μεγάλη και τόσο ισχυρή όσο χρειάζεται, διπλασιάζοντας ή τριπλασιάζοντας επάνω στα υποστηρικτική πλευρικά τοιχώματα, ή στις ενότητες βάση.
CB100(321-Type) εισαγωγή η γέφυρα Bailey

Εφαρμογή της Compact 100(CB100;321-Type) στάνταρντ γέφυρα:
Γέφυρα πλάτος καταστρώματος: 4m
Δωρεάν μεγίστου μήκους: 9-51M
Πίνακα Διάσταση: 3000MMX1500MM

Η γέφυρα πίνακα συμπαγή 100(CB100;321-Type) είναι ένα είδος συστήματος γέφυρα που μπορεί να είναι αποκωδικοποιητής και στήθηκε ραγδαία. Η ολόκληρη γέφυρα είναι συγκολλημένα με υψηλή-εφελκυσμού δύναμη χάλυβα. Η δοκός είναι ελαφριά σύνθετα πάνελ και πάνελ που συνδέονται με ακίδες σύνδεσης πίνακα. Η μετατροπή μεταξύ των μερών είναι εύκολη και είναι ελαφρύ. Είναι εύκολο να συναρμολόγηση ή η αποσυναρμολόγηση και η μεταφορά τους. Επίσης, μπορούν να συναρμολογηθούν σε διαφορετικές μορφές του πίνακα γεφυρών σύμφωνα με την απαίτηση τους μεγίστου μήκους και τη μεταφορά. Έτσι, αυτό έχει εφαρμοστεί ευρέως ως μια πιο ανεπτυγμένες και εγγυημένη πίνακα γεφυρών για επείγουσα μεταφορά. Είναι κατάλληλο για φορτίο σχέδια HS-20 HS-15, HS-25 και pedrail-50 κλπ.

Εξεταστική