Γέφυρα ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΟ

1. μεγάλη δυνατότητα μετακίνησης: Ο αρμός διαστολής μη μεταλλικό προσφέρει πολυ-αεροπλάνο κινήσεις σε μια μικρότερη διάσταση, πρόσωπο με πρόσωπο. 2. διάβρωση: Η ικανότητα των διαφόρων λάστιχα και πλαστικά να σταθεί σε διαβρωτικές χημικές ουσίες μπορεί να επεκτείνει τη ζωή του ένας αρμός διαστολής. 3. ήχος και...

Λεπτομέρειες προϊόντος

1. μεγάλη δυνατότητα μετακίνησης: Ο αρμός διαστολής μη μεταλλικό προσφέρει πολυ-αεροπλάνο κινήσεις σε μια μικρότερη διάσταση, πρόσωπο με πρόσωπο.
2. διάβρωση: Η ικανότητα των διαφόρων λάστιχα και πλαστικά να σταθεί σε διαβρωτικές χημικές ουσίες μπορεί να επεκτείνει τη ζωή του ένας αρμός διαστολής.
3. ηχητικά και δόνηση αποβολή: εξαιρετική κραδασμούς και τα χαρακτηριστικά ήχος εξασθένηση των ελαστομερών αποτροπή υποβάθμισης του πρόωρου συστήματος.
4. σε θέση να σταθεί σε υψηλές θερμοκρασίες: με τη χρήση ειδικών υλικών, μη Μεταλλικά Διαστολικά μπορεί να αντέξει πάνω από 1000° F θερμοκρασίες λειτουργίας.

Τύπος αρμός διαστολής καουτσούκ:
1. ενιαία σφαίρα ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΟ καουτσούκ
2. διπλή σφαίρα καουτσούκ ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΟ
3. μειωμένο καουτσούκ ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΟ
4. ελαστικές κάμψη αγκώνα/καουτσούκ
5. διπλή σφαίρα βιδωμένη καουτσούκ αρμός διαστολής
6. υψηλής πίεσης από καουτσούκ αρμός διαστολής
7. το καουτσούκ επέκτασης κοινή με φουρκέτα
8. slip-on τύπο καουτσούκ ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΟ
9. PTFE επένδυση λαστιχένια αρμός διαστολής
Αναφέρετε τις ακόλουθες εικόνες:

Χαρακτηριστικό:
1. αυτό το προϊόν θα μπορούσε κυρίως να μειώσει τη δόνηση και το θόρυβο του συστήματος σωληνώσεων, εντελώς να λύσει τα προβλήματα διαφόρων σωληνώσεων όπως μετατόπισης της άρθρωσης, αξονική flex και κλπ.
2. σύμφωνα με την διαφορετική απαίτηση υλικό, το προϊόν θα μπορούσε να γίνει ως οξύ απόδειξη, απόδειξη διάβρωσης που ταιριάζουν σε διαφορετικό μέσο και περιβάλλοντα.
3. τα υλικά που είναι καλή σφράγιση, φως στάθμιση, εύκολο να καθορίσει και να διατηρήσει, έχει επίσης αναμένει και εργάζονται. Αλλά παρακαλώ να κρατήσει μακριά από αιχμηρά μεταλλικά προκειμένου να αποφευχθεί το σπάσιμο του σώματος από καουτσούκ.
4. για φλάντζες από άλλα πρότυπα ή μη-πρότυπα. Είναι απαραίτητο να συμφωνούνται ξεχωριστά. Παρακαλείστε να προσδιορίσετε το πρότυπο διάγραμμα προσκομίσουν και τη σχετική παράμετρος. Θα κατασκευάζουμε αναλόγως. Ελαστικό υλικό μπορούν να επιλεχτούν t χορηγώντας την απαίτησή σας.
5. αντι-διάβρωση: EPDM και NBR καουτσούκ μπορεί να αντέξει υψηλής θερμοκρασίας και μπορεί να αντι-διάβρωση.
6. διπλό σφαίρα φλάντζα τέλος καουτσούκ κοινού: το σώμα καουτσούκ έχουν δύο γέφυρες. Αυτό μπορεί να φέρει περισσότερη πίεση και το μήκος είναι μεγάλο από κοινού ενιαία σφαίρα καουτσούκ.
7. το μέγεθος μπορεί να έκανε όπως σχέδιο πελάτη, μπορούμε να κάνουμε μούχλα για ειδικό τύπο.
8. είναι οικονομικά αποδοτικό, το συνολικό κόστος είναι χαμηλό επειδή καουτσούκ είναι φθηνή και έχει μακρά χρήση ζωής.

Πλεονέκτημα της κοινής μας καουτσούκ:
Α. το όζον και χημική αντίσταση
B. υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση
Γ. πολύ αντοχή στις καιρικές συνθήκες
Δ. αντι-γήρανση, αντι-ακτινοβολία, καλή ευελιξία, καλή ελαστικότητα
Ε. εξαιρετική αντοχή στα οξέα, αλειφατικοί υδρογονάνθρακες

Τα προϊόντα μας έχουν το χαρακτήρα που ακολουθεί:
Καλή επιλογή υλικών, προηγμένο εξοπλισμό, επιδέξιος κατασκευής, αυστηρό έλεγχο ποιότητας πρότυπα, ελκυστική σχεδίαση και ανθεκτικότητα. Είναι γνωστό για την άριστη ποιότητα, πιο ανταγωνιστική τιμή, χαμηλότερο κόστος και γρήγορη παράδοση.

Το προϊόν αποτελείται από την μπάλα καουτσούκ σύνθετα, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής λαστιχένιο στρώμα, νάιλον ύφασμα, και εξωτερικό ελαστικό στρώμα και το χαλαρό μεταλλική φλάντζα. Με το βάσιμο της υψηλής πίεσης, σταθερή ελαστικότητα, μεγάλη μετατόπιση, καλή ικανότητα απόσβεσης και μείωση του θορύβου, χρησιμοποιείται ευρέως για τα συστήματα ύδρευσης, αποχέτευσης, κυκλοφορία νερού, θέρμανσης και εξαερισμού, και κλιματισμού, και τα συστήματα σωληνώσεων από την κατασκευή χάρτου, την πετροχημική βιομηχανία, θαλάσσια, συμπιεστές αντλίες, ανεμιστήρες, κλπ.

Εξεταστική