Γέφυρα διέλευσης

Προδιαγραφές 1 λιγότερα έξοδα, ευρεία χρήση 2 συναρμολογούνται από 10ft αποστολή πίνακα 3 μηχανικούς να καθοδηγήσει εργασίας 4 1050 κατάστρωμα 5 Εργοστάσιο άμεση εξαγωγή εφαρμογής της γέφυρας πίνακα συμπαγές πρότυπο 200: ενιαία λωρίδα: πλάτος καταστρώματος γέφυρας: 4,2 μ. Εκτείνονται σε μήκος: 9,14 στα-76,2 m διπλή λωρίδες: πλάτος καταστρώματος γέφυρας: 7,4 μ. Ζωής...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές

1 λιγότερα έξοδα, ευρεία χρήση
2 συναρμολογούνται από τον πίνακα 10ft
3 μηχανικούς αποστολή να καθοδηγήσει εργασίας
4 1050 κατάστρωμα
5 Εργοστάσιο άμεση εξαγωγή

Εφαρμογή του το συμπαγές πρότυπο γέφυρα 200 πάνελ:
Μία λωρίδα: πλάτος καταστρώματος γέφυρας: 4,2 μ.     Εκτείνονται σε μήκος: 9,14 στα-76,2 μ
Διπλή λωρίδες: πλάτος καταστρώματος γέφυρας: 7,4 μ.    Εκτείνονται σε μήκος: 9,14 στα-57,9 m

Το συμπαγές γέφυρα 200 πάνελ: Η συμπαγής γέφυρα 200 πάνελ είναι παρόμοια με το συμπαγές γέφυρα 100 πάνελ από την εμφάνισή τους. Η διαφορά είναι το ύψος αυξημένο πίνακα 2.134 μ. Απασχόλησε τη μέθοδο εναλλασσόμενο αρθρώσεις μεταξύ ενίσχυση χορδές και τις αρθρώσεις μεταξύ των επιτροπών. Αυτή η μέθοδος μπορεί να μειώσει την ανελαστική παραμόρφωση που προκαλείται από την υπερμεγέθη τρυπούλες.  Προ-αψίδα μέθοδος χρησιμοποιείται για να περικόψει επιπλέον μεσαίου εύρους και κάθετη παραμόρφωση σε μεγαλύτερο βαθμό. Μπουλόνι-συνδεδεμένο στοιχεία χρησιμοποιούν η κατατοπιστική μανίκι στερέωσης μέθοδος για να αυξήσει την ακρίβεια των συνδέσεων. Ένταση αναπτύσσεται σε βίδες, τα οποία αυξάνουν τη διάρκεια ζωής της χρήσης των βιδών και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του πίνακα γεφυρών και διάτμηση δημιουργείται προσανατολίζοντας μανίκια. Αντιανεμικό στήριγμα γίνεται να είναι σύνθετο τύπο και είναι συνδεδεμένο με καθρέπτη/δοκοί για να βελτιωθεί η συνολική σταθερότητα του πίνακα γεφυρών.

Το τμήμα μεταξύ ενισχυμένος πλαίσιο και πάνελ διορθώνεται μέσω γεφυρώνοντας έτσι ώστε να αποτρέψετε την πλευρά κάμψη την ολόκληρη γέφυρα. Μετά την ανέγερση, θα υπάρξει ένα προ-τοξωτά βαθμό κατά τη διάρκεια της γέφυρας. Εκτός αυτού, μπορούν να συναρμολογηθούν σε single-lane γέφυρες. Το συμπαγές γέφυρα 200 πάνελ επίσης μπορούν να συναρμολογηθούν σε διπλή λωρίδα γέφυρα, εξ ου και διευρύνει το φάσμα των εφαρμογών. Είναι κατάλληλο για τα σχέδια φορτίο HS-20 HS-15, HS-25 και pedrail-50 κλπ.

Εξεταστική