Γέφυρα του εδράνου

Προδιαγραφές 1 γέφυρα Bailey στοιχείο 2 λαμβάνει τη δύναμη του τύπου από τη δοκό 3 χρήσιμες ο εντοπισμός γέφυρα πάνω Abutment χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση γέφυρα καρέκλα και διανέμουν ομοιόμορφα το φορτίο για την προκαταρκτική εργασία. Η επιστολή, 1, 2 & 3 σημειώνονται στο κρεβάτι πιάτο αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα τη γέφυρα...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές
Συνιστώσα 1 η γέφυρα Bailey
2 η δύναμη τύπου λαμβάνουν από η δοκός
3 χρήσιμες στη γέφυρα εντοπίζοντας στη συναρμογή

Είναι χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση γέφυρα καρέκλα και διανέμουν ομοιόμορφα το φορτίο για την προκαταρκτική εργασία. Η επιστολή, 1, 2 & 3 σημειώνονται στο κρεβάτι πιάτο αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα τις θέσεις γέφυρα καρέκλα κέντρο-γραμμή ενιαίος-σειρών, διπλός-σειρά και triple-σειρά. Από την άλλη πλευρά της πλάκας κρεβάτι έχει επισημανθεί η θέση του κέντρο-γραμμή κατεύθυνσης span γέφυρα.

Η γέφυρα Bailey δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή βαρύ εξοπλισμό για την κατασκευή, τα στοιχεία της γέφυρας είναι αρκετά μικρό για να μεταφερθούν και η γέφυρα είναι αρκετά ισχυρή για να μεταφέρουν. Είναι θεωρείται ένα μεγάλο παράδειγμα της στρατιωτικής εφαρμοσμένης μηχανικής.

Η γέφυρα Bailey δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή βαρύ εξοπλισμό για την κατασκευή, τα στοιχεία της γέφυρας είναι αρκετά μικρό για να μεταφερθούν και η γέφυρα είναι αρκετά ισχυρή για να μεταφέρουν. Είναι θεωρείται ένα μεγάλο παράδειγμα της στρατιωτικής εφαρμοσμένης μηχανικής.

Το συμπαγές γέφυρα 200 πάνελ: Η συμπαγής γέφυρα 200 πάνελ είναι παρόμοια με το συμπαγές γέφυρα 100 πάνελ από την εμφάνισή τους. Η διαφορά είναι το ύψος αυξημένο πίνακα 2.134 μ. Απασχόλησε τη μέθοδο εναλλασσόμενο αρθρώσεις μεταξύ ενίσχυση χορδές και τις αρθρώσεις μεταξύ των επιτροπών. Αυτή η μέθοδος μπορεί να μειώσει την ανελαστική παραμόρφωση που προκαλείται από την υπερμεγέθη τρυπούλες.  Προ-αψίδα μέθοδος χρησιμοποιείται για να περικόψει επιπλέον μεσαίου εύρους και κάθετη παραμόρφωση σε μεγαλύτερο βαθμό. Μπουλόνι-συνδεδεμένο στοιχεία χρησιμοποιούν η κατατοπιστική μανίκι στερέωσης μέθοδος για να αυξήσει την ακρίβεια των συνδέσεων. Ένταση αναπτύσσεται σε βίδες, τα οποία αυξάνουν τη διάρκεια ζωής της χρήσης των βιδών και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του πίνακα γεφυρών και διάτμηση δημιουργείται προσανατολίζοντας μανίκια. Αντιανεμικό στήριγμα γίνεται να είναι σύνθετο τύπο και είναι συνδεδεμένο με καθρέπτη/δοκοί για να βελτιωθεί η συνολική σταθερότητα του πίνακα γεφυρών.

Το τμήμα μεταξύ ενισχυμένος πλαίσιο και πάνελ διορθώνεται μέσω γεφυρώνοντας έτσι ώστε να αποτρέψετε την πλευρά κάμψη την ολόκληρη γέφυρα. Μετά την ανέγερση, θα υπάρξει ένα προ-τοξωτά βαθμό κατά τη διάρκεια της γέφυρας. Εκτός αυτού, μπορούν να συναρμολογηθούν σε single-lane γέφυρες. Το συμπαγές γέφυρα 200 πάνελ επίσης μπορούν να συναρμολογηθούν σε διπλή λωρίδα γέφυρα, εξ ου και διευρύνει το φάσμα των εφαρμογών. Είναι κατάλληλο για τα σχέδια φορτίο HS-20 HS-15, HS-25 και pedrail-50 κλπ.

Εξεταστική