Η γέφυρα Bailey τραβέρσας σφιγκτήρες

Προδιαγραφές 1 να υποστηρίξει Bailey καταστρώματα σύστημα 2 για να συνδεθείτε CB321 καθρέπτη και πάνελ 3 που χρησιμοποιούνται συνήθως στη γέφυρα Bailey χάλυβα γέφυρα 4 αποτελείται από μπαρ, κολλάει πορείας και δικαιολογητικά στέλεχος για να διορθώσετε το πλάτος. Αποτελείται από τρία μέρη ως στήριγμα, κρεμώντας ακτίνα και τη στήριξη της ράβδου, χρησιμοποιούνται για τη στερέωση...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές
1. για την υποστήριξη Bailey καταστρώματα σύστημα
2 για να συνδεθείτε CB321 καθρέπτη και πάνελ
3 που χρησιμοποιούνται συνήθως στη γέφυρα χάλυβα
4 η γέφυρα Bailey

Αποτελείται από μπαρ, κρεμάστε τη δέσμη και δικαιολογητικά μίσχο για να διορθώσετε το πλάτος.

Αποτελείται από τρία μέρη ως στήριγμα, κρεμώντας ακτίνα και τη στήριξη της ράβδου, χρησιμοποιούνται για τη στερέωση της τραβέρσας. Άγκιστρο επάνω, υπάρχει μια υπερυψωμένη έδρα, για να μπει το nick του pad τραβέρσας κατά την εγκατάσταση. Ένα άκρο της η δοκός κρέμονται τα αλιεύματα στην Τρυπητή τρύπα του το δένω το, γυρίστε δικαιολογητικά ράβδου με ράβδο ώθησης (ή κλειδί) πιέστε το πλήκτρο επάνω και στερεώστε τραβέρσας. Η τραβέρσα μπουλόνι & καρύδι, δεν μπορεί να φέρει πάρα πολύ ανοδική φορτίο? ως εκ τούτου, ενώ τραβέρσας κατέχεται από χορεύω, jacking δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί δυνάμει της τραβέρσας.

Εισαγωγή της εταιρείας
Jiangsu Bailey χάλυβα γέφυρα Co., ltd. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξειδικευμένων γέφυρα bailey χάλυβα με κορυφαίους διαδικασία κατασκευής γεφυρών bailey χάλυβα στην Κίνα, ο οποίος έχει συμμετοχή σε αυτή τη γραμμή για 20 χρόνια, με μια διεθνή ποιότητας σύστημα πιστοποίησης του ISO9001: 2008 και ως εταίρους της συνεργασίας με τα ερευνητικά ιδρύματα του του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού.

Συνεργάτης των εταιριών
ChinaRailwayEngineeringCorporation (CREC), Κίνα κράτος μηχανική κατασκευή Corporation,
Νεπάλ Υπουργείο Μεταφορών, Καμπότζη στρατιωτική, Βιρμανία κατασκευαστικό τμήμα, Μογγολία κατασκευαστικό τμήμα και ούτω καθεξής.

Εξεταστική