Εφέδρανα γεφυρών Bailey

Προδιαγραφές 1 γέφυρα Bailey λήψης στοιχείου 2 τύπου δύναμη από τη δοκό 3 χρήσιμες ο εντοπισμός γέφυρα στο αντέρεισμα μετά το τέλος της γέφυρας υποστηρίζει η αξονική δοκός γέφυρα καρέκλα. Η αξονική δοκός είναι χωρισμένη σε τρεις ενότητες. Κατά την ανέγερση μίας γραμμής γέφυρα, το τέλος θέση της...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές
Συνιστώσα 1 η γέφυρα Bailey
2 η δύναμη τύπου λαμβάνουν από η δοκός
3 χρήσιμες στη γέφυρα εντοπίζοντας στη συναρμογή

Το τέλος θέση της γέφυρας υποστηρίζει η αξονική δοκός γέφυρα καρέκλα. Η αξονική δοκός είναι χωρισμένη σε τρεις ενότητες. Κατά την ανέγερση μίας γραμμής γέφυρα, το τέλος θέση των στηριγμάτων υποστηρίζει το μεσαίο τμήμα του αξονική δοκός? όταν έκτιζε την γέφυρα διπλής γραμμής, χρησιμοποιώντας δύο καρέκλες γέφυρα, μετά το τέλος στηρίζει αντίστοιχα το μεσαίο τμήμα του τις δύο δοκούς αξονική γέφυρα καρέκλα? όταν έκτιζε τη γέφυρα triple-σειρά, χρησιμοποιώντας ακόμα δύο καρέκλες γέφυρα, το τέλος θέση της εσωτερικής γραμμής υποστηρίζει το μεσαίο τμήμα του μία αξονική δοκός γέφυρα καρέκλα και το τέλος θέση της μέσης και εξωτερική σειρά υποστηρίζει αντίστοιχα στην ενότητα πλευρά η άλλη αξονική δοκός γέφυρα καρέκλα.

Η γέφυρα Bailey (επίσης να ονομάζεται γέφυρα Compact panel) είναι μια τυπική γέφυρα εξοπλισμού, υιοθέτησε εκτενώς και το πιο δημοφιλές στον κόσμο, κατέχοντας τα χαρακτηριστικά της απλής δομής, εύκολη μεταφορά, ταχεία ανέγερση και εύκολη αποσυναρμολόγηση ικανότητα, μεγάλη σταθερότητα και μεγάλη κούραση ζωή είναι ικανή μιας εναλλακτικής ζωής, τη φόρτωση φόρμας ικανότητα και το μίγμα να ανεγείρει όλων των ειδών και χρήση προσωρινές γέφυρες , έκτακτης ανάγκης γέφυρες και σταθερές γέφυρες. Χρησιμοποιώντας τη συμπαγή πίνακα εξοπλισμού γέφυρας, τις κρεμαστές γέφυρες από ποικίλο διάστημα μπορεί να ανεγερθεί.

Εξεταστική