Αντιολισθητικό κατάστρωμα

ανθεκτικό για επαναχρησιμοποίηση και αντιολισθητικό καταστρώματος Περιγραφή προϊόντων χαρακτηριστικά γνωρίσματα 1. Q195 χάλυβα 2 εν θερμω γαλβάνισμα. Όλες τις διαστάσεις σύμφωνα με το αίτημά σας 3. Έγκαιρη παράδοση 4. Χαμηλότερο βάρος, βαρέως τύπου 5. εύκολο να λειτουργούν 6. Αντιολισθητικά υλικά, ασφαλέστερο Jiangsu Bailey χάλυβα γέφυρα Co., ltd. είναι ένας από τους μεγαλύτερους...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ανθεκτικό για επαναχρησιμοποίηση και αντιολισθητικό κατάστρωμα

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά
1. Q195 χάλυβα εν θερμώ γαλβάνισμα
2. όλα τα μέγεθος σύμφωνα με το αίτημά σας
3. η έγκαιρη παράδοση
4. χαμηλότερο βάρος, βαρέως τύπου
5. εύκολο να λειτουργήσει
6. Αντιολισθητικά υλικά, ασφαλέστερη

Jiangsu Bailey χάλυβα γέφυρα Co., ltd. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξειδικευμένων γέφυρα bailey χάλυβα με κορυφαίους διαδικασία κατασκευής γεφυρών bailey χάλυβα στην Κίνα, ο οποίος έχει συμμετοχή σε αυτή τη γραμμή για 20 χρόνια, με μια διεθνή ποιότητας σύστημα πιστοποίησης του ISO9001: 2008 και ως εταίρους της συνεργασίας με τα ερευνητικά ιδρύματα του του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού.

Μπορούμε να παρέχουμε σχεδίαση γέφυρας και κατασκευαστικές λύσεις σε μεγάλο βαθμό κορεσμένο μητροπολιτικές και αστικές περιοχές, καθώς και ταχύτατη εγκατάσταση αρθρωτό γέφυρες σε μικρά τροφοδότη δρόμους στις αγροτικές περιοχές. Όλες οι λύσεις μας συμπληρώνεται από την ανάλυση της κίνησης, εξασφαλίζοντας βελτιστοποίησης, και, στη συνέχεια, τον πιο αποδοτικός δομές που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Προς στήριξη της σχεδίασης διαθέτουμε ειδικούς μηχανικούς που είναι έμπειροι στην ανάπτυξη πολύπλοκη, multi στάδιο, λύσεις κυκλοφορίας και μηχανικοί κατασκευών που απασχολούν την πιο προηγμένη δομική ανάλυση για την εκπλήρωση ειδικών μιας δομής. Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν ανάλυση και παρακολούθηση των υφιστάμενων δομών γέφυρα.

Καλύτερες υπηρεσίες
Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής εστιάζοντας ικριωμάτων σύστημα για χρόνια, έτσι ώστε όλα τα προσαρμοσμένα μεγέθη είναι διαθέσιμα.
Ελπίζοντας να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να ρωτήσετε, θα ήταν μεγάλη χαρά να ακούσω από εσάς.

Εξεταστική