Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Jiangsu Bailey χάλυβα γέφυρα Co., ltd. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξειδικευμένων γέφυρα bailey χάλυβα με κορυφαίους διαδικασία κατασκευής γεφυρών bailey χάλυβα στην Κίνα, ο οποίος έχει συμμετοχή σε αυτή τη γραμμή για 20 χρόνια, με μια διεθνή ποιότητας σύστημα πιστοποίησης του ISO9001: 2008 και ως εταίρους της συνεργασίας με τα ερευνητικά ιδρύματα του του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού.

Με την πρωτεύουσα ισχυρίζεται 10 εκατομμύρια και τα μηνιαία χωρητικότητα 2.500 τόνους για την παραγωγή των διαφορετικών τύπων ενιαία λωρίδα γέφυρα bailey, γέφυρα Bailey Jiangsu Co., Ltd. έχει τώρα 20 μηχανικοί και εμπειρογνώμονες και 430 εργαζομένων για σχεδιασμό γεφυρών bailey, την έρευνα και την παραγωγή. Μέχρι τώρα, πολλοί τύποι υψηλή αντοχή κάμψης και διάτμησης, έχουν αναπτυχθεί νέες γέφυρες bailey για διαφορετικό φορτίο απαιτήσεις όπως βαθμού I road, βαθμού Α αστική οδική, Αμερική φόρτωσης πρότυπο HS25 και η βρετανική φόρτωσης πρότυπο ΧΑ. Όλα τα στοιχεία των γεφυρών bailey αυστηρά γίνονται σύμφωνα με το κινεζικό πρότυπο JT-T 728-2008 «τεχνικές προδιαγραφές για το κατασκευή του αυτοκινητόδρομο γέφυρες και οχετούς» και στη συνέχεια ελέγχονται και επικυρώνονται από No. 2 μηχανικός Έρευνας Ινστιτούτο του απελευθερωτικού στρατού του κινεζικού λαού. Ως εκ τούτου, οι γέφυρες bailey που έγιναν από Jiangsu γέφυρα Bailey Co., Ltd. είναι όχι μόνο ανήκει καλή φήμη στην αγορά στην Κίνα αλλά επίσης σε μεγάλο βαθμό εξάγονται στην oversea αγορά όπως η Νιγηρία, Αγκόλα, Κονγκό, Καμπότζη, Νεπάλ, Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Μπαγκλαντές, Παπούα Νέα Γουινέα και ούτω καθεξής.

Μπορούμε να παρέχουμε σχεδίαση γέφυρας και κατασκευαστικές λύσεις σε μεγάλο βαθμό κορεσμένο μητροπολιτικές και αστικές περιοχές, καθώς και ταχύτατη εγκατάσταση αρθρωτό γέφυρες σε μικρά τροφοδότη δρόμους στις αγροτικές περιοχές. Όλες οι λύσεις μας συμπληρώνεται από την ανάλυση της κίνησης, εξασφαλίζοντας βελτιστοποίησης, και, στη συνέχεια, τον πιο αποδοτικός δομές που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Προς στήριξη της σχεδίασης διαθέτουμε ειδικούς μηχανικούς που είναι έμπειροι στην ανάπτυξη πολύπλοκη, multi στάδιο, λύσεις κυκλοφορίας και μηχανικοί κατασκευών που απασχολούν την πιο προηγμένη δομική ανάλυση για την εκπλήρωση ειδικών μιας δομής. Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν ανάλυση και παρακολούθηση των υφιστάμενων δομών γέφυρα.

Εταιρεία με την επιχείρηση philosophy_ «Τιμιότητα, συνεργασία, καινοτομία, επιτυχία μαζί», Καλώς τους φίλους σε όλο τον κόσμο για να εργαστεί χέρι με χέρι μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Εταιρικό προφίλ
OEM υπηρεσίες που παρέχονται: όχι
Είδος επιχείρησης: κατασκευαστής
Κύριες αγορές εξαγωγών: Ωκεανία